93 860 07 02 plaestrategic@vallesoriental.cat
20190430 102942

Es realitza un nou taller de la fase del pla d’acció a l’entorn de la Línia Estratègica 6 de Promoció del Vallès Oriental

Un total de 15 persones provinents de diferents administracions, entitats i empreses de la comarca van assistir, el dimarts 30 d’abril a un nou taller de la tercera fase del Pla Estratègic de Desenvolupament Econòmic Local i l’Ocupació del Vallès Oriental.

El taller corresponent a la Línia Estratègica 6 del Pla, “ Promoció del Vallès Oriental”, va tenir, com la resta de tallers d’aquesta fase, un triple objectiu:

 1. Debatre i validar una primera relació de propostes d’actuacions sorgides de les fases anterior.
 2. Recollir propostes d’actuació específiques per part dels participants per donar resposta als reptes de cadascun dels programes de la LE6.
 3. Prioritzar de forma conjunta la relació de propostes i programes de la línia estratègica.

Al llarg de les dues hores de durada, el participants van treballar i identificar un total de 52 propostes d’actuació a l’entorn de 4 grans programes vinculats a la promoció del Vallès Oriental:

 • Marca i diferenciació del Vallès Oriental
 • Promoció de la comarca com a destinació turística
 • Concertació dels agents del territori
 • Destinació empresarial

D’entre els diferents programes, els tres més prioritzats han estat la promoció de la comarca com a destinació turística i la promoció com a destinació empresarial.

Pel que fa les actuacions, les tres més prioritzades pels participants van ser:

 • Actuacions vinculades a la promoció i millora del posicionament del Vallès Oriental en el turisme empresarial i d’organització d’esdeveniments en sectors econòmics clau.
 • Comercialització i creació de rutes i experiències turístiques al Vallès Oriental.
 • Millorar els instruments i les eines de comunicació de promoció de la comarca, i millorar les sinergies entre agents pública i privats pel que fa esdeveniments, activitats i projectes que contribueixen a la promoció de la comarca.

 

Un cop recollides aquestes propostes, s’iniciarà un treball tècnic per tal d’ampliar-les i contrastar-les amb la informació recollida en els següents tallers. En aquest sentit, la tercera fase de Pla, orientada a la recollida d’actuacions, disposarà d’un tallers més:

 • Dilluns 6 de maig – LE 3 Pol industrial de referència i LE4 Territori accessible, connectat i sostenible.