93 860 07 02 plaestrategic@vallesoriental.cat
1

El Grup de treball del Pla Estratègic debat i valida la proposta de Pla d’acció

El passat dilluns 27 de maig va tenir lloc, al Centre de Recursos Agraris de les Franqueses del Vallès de la Masia Can Ribas, el grup de treball tècnic del Pla Estratègic de Desenvolupament Econòmic Local i l’Ocupació del Vallès Oriental. La sessió va servir per debatre i validar la proposta de document de Pla d’acció que s’emmarca en l’estratègia del Vallès Oriental en matèria de desenvolupament local i l’ocupació.

Aquest document s’elevarà, en les properes setmanes, al grup motor del pla i el plenari de la Taula Vallès Oriental Avança per tal que aprovi la proposta del Pla d’acció.

El grup de treball tècnic (o comissió executiva) del Pla està formada pel personal tècnic de les administracions locals i dels agents econòmics i socials adherits a la Taula Vallès Oriental Avança. La seva finalitat és validar metodològicament tot el procés, definir els documents que formen part del mateix Pla Estratègic, elevar-los al Grup Motor per a la seva aprovació i proporcionar la informació i el suport necessari per al seu bon desenvolupament.

psx2 bios

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *